Insta-Slalom, Teleskoprör, rostfri vajer, bojar.

Insta-Slalom, Teleskoprör, rostfri vajer, bojar.
Insta-Slalom, Teleskoprör, rostfri vajer, bojar. Insta-Slalom, Teleskoprör, rostfri vajer, bojar.
22900 Brand New 0 Out of stock
Product QR Code Märke: Båttillbehör
Artikelnummer: 804040
Tillgänglighet: Beställningsvara
Pris: 22 900 kr
Exkl moms: 18 320 kr
Antal:  
   - ELLER -   

Enkel att ta upp och lägga i. Bana, bojar, rostfri vajer 

Insta-Slalom är en AWSA dimensionerad slalombana som du kan ta med dig överallt. Den kan sättas upp eller tas bort i så lite som 12 minuter! Det går bra att användas som en bärbar eller permanent Vattenskid bana. Insta-Slalom kan transporteras enkelt i din båt eller bil. Det behövs inga verktyg, simning eller dykning krävs. 
 

Insta-Slalom uppfann den unika teleskopiska sektionerna för att göra det otroligt kompakt och enkel att använda.  

 

 

 

Kompakt design.

BuoysInsta-Slalom består av 6 boj bommar och 2 ändportar med boj, Boj linor är permanent anslutna. Sväng bommarna är i 3 sektioner som teleskop funktion som går ut och länkar samman med att trycka på en knapp. Inga bultar, stift, kopplingar eller hårdvaru krångel. Ändportarna  består av 1 teleskopsektion. De går att krympa sektionerna genom teleskop funktionen ner till en otroligt kompakt storlek.

Hållbar Huvudlina på en Compact Enkel Rulle.

LineHuvudlinan vilket bommarna är anslutna till, placerar bojarna i rätt läge. Huvudlinan kommer i 2 olika sorter en hållbar fast fläta av polypropylen lina eller en vinylbelagd rostfri stål vajer och lagras på en hållbar lätt rullvinda. Båda Huvudlinorna håller noggrannheten för turneringsnivå, motstå stretching. Båda huvudlinorna kommer med livstids garanti!

komplett monterad

Slalom Course 

Insta-Slalom levereras helt monterad, färdig att använda. Andra bärbara slalom banor kräver ökade kostnader och tid för att köpa PVC-rör och verktyg för att slutföra monteringen själv. Det finns flera alternativ som passar dina behov. Bojar och ankare är valfria. 
 
Allt är gjort av hållbara icke-korrosiva material och kommer inte rostar eller repa din båt.
 

 

Enkel att installera

Koplla helt enkelt ett ankare till Huvudlinan och sänk den överbord. Kör båten framåt och sänk ner på Huvudlinan medans ni åker. Vid lämpliga punkter, sänk ner teleskoprampsektionerna med bojarna fastsatta med stigarledningar och fäst på Huvudlinan. Ett kort rep fästs till ankaret vid slutet av huvudlinan och används för att applicera spänningen. När linan släpps håller ankaret håller allt i en kurs perfekt linje. Allt går snabbt att ansluta, utan lösa delar och inga verktyg behövs. River adaptrar finns tillgängliga för användning i floder eller tidvattenströmmar. 55 meter pregate tillägg finns också att köpa till.

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Utmärkt