2019 Radar Lithium Senate

2019 Radar Lithium Senate
2019 Radar Lithium Senate 2019 Radar Lithium Senate
11900 Brand New 0 Out of stock
Product QR Code Märke: Radar
Artikelnummer: 19LithiumSenate
Tillgänglighet: Beställningsvara
Pris: 11 900 kr
Exkl moms: 9 520 kr

Tillgängliga alternativ


* Slalomskid Längd:

Antal:  
   - ELLER -   
Friåning / Tävlingsåkning (blank "Ingen Bindning")
 
En perfekt kombination av stabilitet och snabbhet. En högpresterande skida med förlåtande egenskaper. Lika bra för friåkning som tävlingsåkning i slalombana. 100% carbon gör den livlig, snabb vilket gör att den kan prestera på absolut högsta nivå. En superskida för båtfarter upp till 55 km/t. 
  • All-Terrain Core
  • Bredd på skidan +0,2”
  • 100% carbon
Storleksguide
Längd Åkarvikt
65" upp till 65 kg
67" 60-85 kg
69" 80-105kg
 
Fri/Tävlingsåkning: Vattenskidor som fungerar lika bra i slalombanan som utanför och passar till nästan alla.
 
Radars -Slalomskidans olika kärnor
PVC Core PVC-skum är det lättaste och starkaste skummet som används i slalomskidor. Kärnan formas med fräsning under tillverkningen med stor noggrannhet för exakt passform och flex. (Lithium Vapor)  
Machined AeroCore Skumkärna med superstarkt AeroCore PU (PolyUrethane) material som är lätt och ger perfekt flex under lång tid. Kärnan formas med fräsning under tillverkningen med stor noggrannhet för exakt passform och flex. (Graphite och Alloy Vapor) 
AeroCore Skumkärna med superstarkt AeroCore PU-material som är lätt och ger perfekt flex under lång tid. Formas genom gjutning. (Senate, Lyric, Theory, P6, TRA)
 
Skidornas Form, Bredd och Yta
Alla Radars slalomskidor är byggda från samma skärning och tunnel men med anpassad yta. Man utgår från Vapor skidorna och lägger sedan till 2,5 eller 8 tiondels inch till bredden (se bild). Större yta ger mer stabilitet, klarar av lägre hastigheter och glider lättare. 
Mindre yta ger snabbare övergång från kant till kant, reagerar snabbare och ger bättre grepp i svängen och över vågen. Ett smart och enkelt sätt att välja rätt skida.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Utmärkt