Uppblåsbart

Uppblåsbart

Här finns Uppblåsbart och tubar för alla, både för nybörjare och eliten. Vi kan Uppblåsbart, pumpar och tillbehör så fråga oss om du behöver vet något.

Rea Produkter Uppblåsbart Tubar Pumpar Tillbehör
Vattenlek      

Tube vård & råd lämna aldrig en tube i solen när du inte använder den (ligger på land), för då är risken stor att den kommer att över expandera när tuben värms upp av den varma luften/ solen. Tubens innerslang är gjord av PVC plast och den inneslutna luften expanderar när den blir varmare. Detta kan resultera i kortare livslängd för din tube eller helt enkelt att den spricker, dessutom är nylontyget runt tuben känslig för långvarig UV strålning från solen vilket gör att tuben kan missfärgas och hållbarheten försämras. En uppumpad tube som läggs ner i kallt vatten kan kännas sladdrig efter ett tag, detta för att vattnet kyler luften som då krymper och inte fyller tuben på samma sätt. (En fylld tube fungerar och håller bättre.) Fyll då på tuben men tänka på att luften expanderar igen när den tas upp ur vattnet och blir varmare. Släpp alltid ut lite luft (ca: 30%) när du tar upp tuben så är du på säkra sidan och torka den i skuggan. För att förlänga tubens livslängd förvara den inomhus i vanlig temperatur och lägg inget tungt uppe på tuben som kan skapa skarpa veck (det kan skada tuben). 

Tube lagning Innerblåsan är gjord av PVC plast och går att laga som ett vanligt cykeldäck, så länge hålet är placerat på en plan yta. Sitter hålet mitt i en skarv är det svårt att laga, man kan då skaffa en ny innerblåsa. Lagningssats följer med alla Base tubar, innerblåsa finns som reservdel. Det finns även snabblagnings kit och extra lagningssatser.
Base Kudde, rund och trekantig
Base Tube kudde, rund & trekantig Dom placeras i mitten av en rund eller trekantig tube. Vad har man då kuddarna till? Först och främst för barnsäkerhet och komfort. Barn kommer upp en bit och når då handtagen, behöver då inte hålla i sig någon annanstans än i dom avsedda handtagen. Kuddarna skyddar även bakdelen från att slå hårt i vattnet och gör turen betydligt bekvämare. Dessutom vattenplanar tuben snabbare och glider lättare på vattnet.

Förfina sökningen